Over mij

 

Ik ben Catja Broekhoff (1966), echtgenote, moeder, sinds 2008 afgestudeerd klassiek homeopaat aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem (HvNA) en levenscoach.

Na het afronden van mijn middelbare school heb ik verschillende open dagen Klassieke Homeopathie bezocht en wist ik al: dit is wat ik wil. Maar ik vond op dat moment ook dat ik te jong was en te weinig levenservaring had voor dit vak.

Ik ben daarom Voeding en Gezondheid gaan studeren aan de Universiteit van Wageningen en heb daarna een aantal jaren onderzoek gedaan, onder andere naar de voedingstoestand van kinderen met hartafwijkingen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Ik miste het directe en diepgaande contact met mensen en ben via-via het communicatievak ingerold. Ruim zes jaar heb ik met heel veel plezier als communicatieadviseur en later als hoofd van een communicatieafdeling gewerkt, maar mijn oude wens om werkzaam te zijn als klassieke homeopaat werd steeds sterker.
Een ernstige ziekte was het zetje dat ik nodig had om te kiezen voor dat wat ik het liefste wou doen: één-op-één werken met mensen en gezondheid bevorderen op een milde, natuurlijke manier door middel van klassieke homeopathie.

Soms is een goed (homeopathisch) gesprek en een passend homeopathisch middel voldoende om klachten te verhelpen en mensen inzicht te geven en weer op weg te helpen. Soms lijken patronen en overtuigingen en de klachten die daar uit voort komen te hardnekkig voor een homeopathisch middel alleen. Als Levenscoach heb ik passende kennis en vaardigheden om in dat geval te combineren met de homeopathische behandeling.

Ik werk met veel plezier in mijn praktijk en zet mijzelf, met mijn kennis, (levens)ervaring en enthousiasme voor de klassieke homeopathie graag voor jou in!